24 Haziran 2008 Salı

İyi ki Hayatımıza Dahil Oldun İyi ki Doğdun




22 Haziran 2007 Saat:11:38 de dünyaya ve bizlere gözlerini açtın.Bu pazar buraya güzel bir yazı yazmayı planlarken ilk doğum gününde hastanede olmamız bize süpriz olsa da neyseki iyileşiyorsun ve kötü birşeyin yok.


Sana ileride sevdiklerinle ve bizlerle birlikte geçireceğin sağlıklı,mutlu huzurlu bir hayat diliyorum birtanem.Bu dünyada hep mutlu olmak pek mümkün olmasa da en azından umudunu hiç yitirmemeni, sıkıldığında, kırıldığında, canın yandığında bu durumları en hafif sıyrıklarla atlatmanı diliyorum.Bol şans ve başarı diliyorum.Kimseye boyun eğmeyeceğin özgürce yaşayabileceğin ve özgürce kararlar alabileceğin bir hayat diliyorum. Etrafında sana değer veren seni en kötü anlarında yanlız bırakmayacak karanlıkta kaldığında elinden tutup seni aydınlığa çıkaracak güzel dostluklar diliyorum.

Güler yüzün hiç solmasın.

Seni çooook seviyoruz.

Doğum Günün Kutlu Olsun :)

5 yorum:

Gökşen dedi ki...

İyi ki doğdun Ege. Ailenle birlikte sağlıklı, mutlu seneler dilerim.
Umarım hastanede olmanızın çok önemli bir sebebi yoktur.
sevgiler.

Esin dedi ki...

İyi ki doğdun egeeeeeeeeeeeee,iyi ki doğdun egeeeeeeee....
Egenin yeni yaşı ,inşallah sağlık sıhhat,bol bol oyuncak ,bol bol sevgi ve mutlulukla dolu olsun,daha nice yaşlara ,ömer de ben de çok öptük sizi...
Bu arada pastasına bayıldım....

İLKAY dedi ki...

mutlu yıllar, sağlıkla mutlulukla nice senelere.

Seyhan dedi ki...

Ben epey geç kalmışım ama ancak kendime gele bildim kusura bakmayın
mutlu seneler mutlu yaşlar :)

Ege'ye Dair dedi ki...

Çok teşekkürlerler herkeze.İnanın şuan çok mutlu oldum.Yorumlara bakmamıştım.Doğum günümüz acilde geçince ama önemli bir şey yok çok şükür kusma ateş ve ishal üçlemesi sadece.Ama onu halsiz caresiz görünce içinizden birşeyler kopuyor.Çocuklarımız hasta olmasın.
Sevgilerimle;

 
Template by suckmylolly.com