6 Kasım 2015 Cuma

Yazmayalı Çok Olmuş - Seneler Almış Başını Gitmiş


2011 Ocak en son yazdığım tarih 4 sene ne çabuk geçmiş.2010 yılında isteklerimin ne kadarının gerçekleştiğinden bahsetmişim.

2015 den neler bekliyorum acaba :)
 
Bu 4 senede aslına bakarsanız çok şeyler oldu .Çağan Ege okula başladı çok şükür bu süreci atlattık; ama hangi okul, okula alışması derken zorlu geçti.Özellikle eğitim sisteminin çöktüğü şu zamanda, devlet mi özel mi ne yapsak ne etsek diye çok kafa yorduk.Umarım doğru karardır .
Daha sonraki sorunumuz ise sevdiği bir aktiviteyi hayatına sokabilmek oldu ama hiçbirşey yapmak istememek gibi bir sorunumuz var ne basket ne futbol , gitar ,piyano, yüzme hiçbirşey yapmak istemiyor. televizyonun karşısına geçsin çizgi film izlesin yada ıpad de oyun oynasın yeter.Yinede konuşarak basketbola yazdırabildik ama hafta sonu geldiğinde bazı zamanlar " bacaklarım çok ağrıyor bugün baskete gitmesem" dediği olmuyor değil.

Aslında oda haklı bizim gibi sokakta istediği kadar oynayamadı ki? yaşıtlarında olan bir mahalle arkadaşı olmadı; hala yakınlarımızda olan bir arkadaşımız yok.... var da hepsi kız böyle olunca sıkılıyoruz ister istemez.

Okulla birazda olsa  sosyelleşti .Okulun ilk senesinde (geçen sene) özellikle doğum günü partileri ile anneler de kaynaşmış oldular.Doğum günümüzde okullar kapalı olacağı için öne çektik doğum günümüzü ve tüm arkadaşlarının ki yapıldığı için kendisine de bir parti yapılmasını çok istedi. E tabi kıramadık çok eğlendi mutlu oldu...Fotograflara baktığımda arkadaşları ile çektirdiği pozlar büyüdüğünün bir kanıtı...









Hiç yorum yok:

 
Template by suckmylolly.com