27 Ekim 2009 Salı

Gidelim Gezelim - TurkuaZoo -


İstanbul'un su altı dünyası açıldı.Bizde gittik gezdik.Ege için çok iyi oldu süper eğlendi.Gerçi tünelden geçerken özellikle üstümüzden geçen köpekbalığını görünce biraz korktu , dalgıçları görünce de biraz şaşırdı "anne bak abi suya giymiş bayıklarla yüzüyo" diyerek onların balıkları beslemesini seyretti.Keyifli bir yer ama benim sandığım kadar büyük değilmiş.Deniz kirliliği hakkında bilgiler verilmesi, özellikle denize atılan bazı maddelerin suda oluşturduğu kirliliğin gösterilmesi de güzel düşünülmüş. Köpekbalığı yumurtalarıda çok ilginçti.

Gidilip görülmesi gereken keyifli bir yer.Bu arada çıkışta hediye dükkanına da uğrayın mutlaka...Biz buradan "dişleği" aldık ve iki gün onunla uyuduk.

2 yorum:

Esin dedi ki...

Yasemin bizde gitmeyi düşünüyoruz ama domuz gribi bizi hep engelledi,en sonunda hafta içi yoğunluğun olmadığı zaman gitmeye karar verdik, bu aralar ilk fırsatta gidicez....

Ege'ye Dair dedi ki...

Kışları bu yüzden sevmiyorum mutlaka bir grip vakası çıkıyor.Kuş giribi yok domuz giribi,, kışın da açık alana gidilemeyeceği için mecburen kapalı alanlara yöneliyoruz.Çıkmayalım da nereye kadar .. bende şuan hastayım Egeye geçmesin diye uzakta duruyorum.. Turkuazoo güzel bir yer şayet okul grupları olmassa aslında fazla kalabalık olmuyor.Umarım o güne denk gelirsiniz.
selamlar

 
Template by suckmylolly.com