9 Şubat 2009 Pazartesi

Hafta Sonu

Malum kolumuzun yanması ve üstüne hastalanmamız nedeni ile hafta sonları plan yapamamıştık.Aslında amacımız tiyatroya gitmekti ama ne bileyim biraz pipirik davranıp henüz daha yeni iyileşmişken kalabalık alana Ege 'yi götürmek pek cazip gelmedi.Halen antibiyotik kullanıyoruz ve çarşamba günü kontrol randevumuz var.Bakalım kulağımızda biriken sıvı ne durumda.Havanın kötü olacağını biliyorduk ama cumartesi günü karanlık ve kapalı bir hava olmasına rağmen oldukça sıcaktı.Bu yüzden çok sevdiğimiz deniz kenarında bulduk kendimizi.Ege'nin en sevdiği şey " denize taş atmak" .
Havanın bu şekilde olması insanların dışarıya çıkmasını veya kapalı alanlara gitmesine neden olduğundan oldukça sakindi dışarısı.Bol bol taş attık.Taş atarken uçak geçti.Bizimkisi aynen uçağı gösterip vufff vufff diye ses çıkarıp elinle nasıl uçtuğunu taklit ederek bize uçağı gösterdi.Arkasından bir de helikopter geçmez mi? "pata pata " " pata pata" yaparak onuda heyecanla bize gösterdi.Yanlız koptuğum an denizde martının yüzmesini gördüğünde "vaa vaa"diyerek bana martıyı işaret etmesi oldu.İlk başta anlamamıştım ama martının o şekilde denizde yüzmesini ördek zannetmişti benim minik oğlum.
Pazar günü ise Nehir ile nihayet görüşebildik.Fotograf makinamız vardı ama bir türlü ikisini yan yana getirmeyi başaramadık.Neyse bundan sonra zaten aynı oyun grubunda olduğumuz için nasılsa bol bol görüşeceğiz.

4 yorum:

Esin dedi ki...

Ömerde hem helikoptere hem de uçağa tata diyor.
Egein düzelmesine çok sevindim.Ömerde su aralar hasta,sürekli bir kuru öksürüğümüz var.Antibiyotiğe başlattı doktorumuz.İnşallah yakında düzelir de bizde denize taş atmaya gideriz.

İLKAY dedi ki...

Ah ne iyi yapmışsınız kim sevmez denize taş atmayı beni bile çok mutlu eder bu yaşımda.

Gökşen dedi ki...

Çok geçmiş olsun Ege'ye ben daha yeni okuyabiliyorum sayfanızı. Umarım bir daha böyle tatsız bir şey yaşamazsınız. Sevgiler.

Ege'ye Dair dedi ki...

Hepinize teşekkür ederim ,gerçekten de büyük bir şey atlattık.Bu arada gelmek isterseniz denize taş atmaya sizleride bekleriz.

 
Template by suckmylolly.com