31 Ekim 2008 Cuma

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.



Gönül isterdi Atam'ızın huzurunda Anıtkabirde olabilmek.Bu sene olmadı ama inşallah seneye küçük Ege Paşa'mız ile oradayız.

29 Ekim 2008 Çarşamba

28 Ekim 2008 Salı

Uzun Zamandır Neredeydikkkkkkk.......

En son ne zaman yazdım bilmiyorum 2 ayı geçti zannedersem.Yeni bloğumuzu sevinçle oluşturduktan sonra(fakat sonrasında yine bu blogdan devam etmeliyim düşüncesi ile vazgeçerek -burada biraz değişiklikler yaptım) işlerimin yoğunluğundan uzun zamandır yazamadım.Bu kısa zamana o kadar çok şey sığdıki aslında. Ama asıl iş yazıya dökebilmekte işte o da bende eksik olan bir taraf ilkokuldayken en nefret ettiğim ders kompozisyon dersiydi.Aslında hiç kitap okumayan biri değilim ama yazamıyorum işte.

22 Eylül de Çağan Ege 15.ayını doldurdu ve doktor kontrolümüz vardı.Kilo alışı 3 aylık dönemde 1.700 olunca Dr'muz bundan sonrasında porsiyonları küçültmemizi rica etti.Bu şekilde devam etmesinin iyi olmayacağını hatta grafik eğrisinden de gösterererek çıkışın ne kadar hızlı olduğunu üstüne basa basa vurguladı.Ben herzaman ki gibi yine sormam gereken önemli bir şeyi atladım."PEDAGOG" bu dönemler veya sonrası için yada daha öncesi için pedagog a gitmelimiydik öncelikle araştırmam gereken konu bu olacak.

Aşımızı olduk , bilinçli bir şekilde ağladık ve geriye döndük.

2.araştırılacak konu ise "OYUN GRUBU" aslında uzun zamandan beri kafamda olan bir şey.Özellikle şu sıralar Ege'nin sokakta çocukları görünce onlara yönlenip oynamak istemesi bu konuya acilen çözüm bulmamı gerektiriyor.Çalıştığım için biraz zor oluyor tüm oyun grupları hafta içi yapılıyor olması beni zorluyor hafta sonu için bir oyun grubu bulmam gerekiyor.Tabi havaların soğuması ise işi biraz daha zorlaştıracak bakalım nasıl bir çözüm bulacağım.

Bu zamana birde bayram tatili girdi.Bayramda burada değildik dedem bizler için Armutlu'da yer ayırmıştı.İlk iki gün neden geldik dedik ama sonrasında hava açınca iyi ki gelmişiz olduk.Ama o havanın açmayacağından ben o kadar emindim ki.Sanki kış gelmişti.En çok Ege eğlendi zaten gelme amacımız da oydu.Bayramda Ege pek çok ilklerini yaşadı.

İlk defa Vapura bindi.

Faytona bindi-hatta kullanan amcamızın yanına oturduk dizginler elimizde "deh deh" diyerek fayton bile sürdük.

Denize taş attık,

Parklarda oynadık,



Ağaçları yerlerinden sökmeye kaltık ama "bunun kötü bir şey olduğunu öğrendik(en azından anlatmaya çalıştım)

Bununla birlikte az kalsın kaşımızı yarıyordukkkk.















 
Template by suckmylolly.com